Продавница

Место каде времето се мери во воздишки

Продавница

Веднаш до рецепцијата во хотелот се наоѓа и нашата продавница за вино, ракија, етерични масла и сувенири. Стручниот персонал ќе ви помогне да го изберете вино и други производи според вашите преференции.

Овде вие можете да платите со кеш или со картичка.

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram