Рај за децата

Место каде што приказните сами се пишуваат

Рај за децата

Широкиот двор, тревникот и детското катче го направивме за вашите деца да имаат незаборавни моменти а вие родителите да уживате знаејќи дека тие безбедни се забавуваат со активности и се дружат со свои врсници.


А кога тие ќе се изморат ние имаме специално детско мени, за да направат пауза и уживаат во нивните омилени јадења.


Дојдете со нив, а потоа тие ќе ве тераат да се враќате кај нас затоа што ова е и нивни рај на земјата.

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram