Место каде што приказните сами се пишуваат

Свадби и други приватни забави 

Ресторанот и хотелот на Попова Кула со прекрасната околина е најубавото место за вашата свадбена веселба, регестрација или веридба.

Без разлика дали планирате традиционална или авангардна веселба, мала или голема, ние ќе се потрудиме да ви биде празник од вашите соништа.

На овој начин вие можете да се концентрирате на она што ви е најважно тој ден...

Секој си има своја визија за свадба од соништата. Но сите ние сакаме едно исто – радост!

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram