Мапи и насоки

Место каде што приказните сами се пишуваат

Мапи и насоки

Локација
LON 41° 24‘ 38.80“ N
LAT 22° 13‘ 35.94“ E
Винарска Визба Попова Кула е лоцирана над градот Демир Капија блиску
до автопатот Е75.

Насоки
Лесно е да дојдете до нас.
По автопатот Е75 дојдете до Демир Капија.
Излезете од автопатот и влезете во Демир Капија.
Ќе ве пресретне најголемата туристичка информативна табла во
Македонија. Дајте си неколку моменти за да ја разгледате. Понатаму само
бидете внимателни и следете ги патоказите за кои навистина се потрудивме
да ги поставиме за ваша едноставна навигација.

Паркинг
Пред визбата имаме паркинг за поголем број на автомобили, но и за
автобуси.
Истотака имаме и нов паркинг над визбата за уште поголем број на
автомобили и автобуси.

Пристап
Обезбеден пристап за хендикепирани лица.

Резервации:
reservation@popovakula.com.mk
телефон мобилен / Viber: + 389 76 432 640

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram