Автокамп

Место каде времето се мери во воздишки

Автокамп

Покрај хотелот ние имаме и места за автокампери. Широкиот паркинг пред и позади комлексот им овозможува на патниците да ги паркираат своите трејлери и да преноќуваат комфортно и безбедно. На располагање ви се приклучок на електрична енергија, надополнување на вашите резервоари со вода, тоалети,  ресторан, летна тераса.

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram