Поле со лаванда

Поле со лаванда

На тероарот - микролокалитетот Бесвички Ливадки на 400м надморска висина и тоа западно над Винарска Визба Попова Кула каде што имаме насади од лозја имаме и насад со лавада.
Ова локација се покажа како исклучително добра за лавандата при што маслото кое го добиваме од цветовите има исклучителен квалитет.

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram