Вински олимпијади

Место каде времето се мери во воздишки

Вински олимпијади

Постои ли подобар начин за зајакнување во тимот, од одлично вино и вкусна храна надополнети со тим билдинг доживување во винарија. Вашиот тим ќе се справи со серија од енолошки активности (гмечење на грозје, полнење на шишиња, затворање со плутани тапи, келнерска штафета и сл.) кои гарантираат забава на секој чекор. Дегустацијата на слепо пак е доживување кое долго време ќе се прераскажува меѓу колегите од тимот.

Доколку сте љубител на винската култура, искористете ја можноста да уживате во извонредна природа, прекрасни лозја и да станете енофил преку уникатно интересен тим билдинг во срцето на винскиот регион!

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram