Политика за приватност за Винарија Попова Кула АД

За нас еден од нашите главни приоритети е приватноста на посетителите на оваа веб страна. Овој документ содржи типови на информации што ги собира и снима оваа веб страна и како ние ги користиме. Ако имате дополнителни прашања или ви требаат повеќе информации за нашата политика за приватност, не двоумете се да не контактирате. Оваа политика за приватност се однесува само на нашите онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб страна во однос на информациите што тие ги споделиле и/или се собираат од нас. Оваа политика не се применува на какви било информации собрани офлајн или преку други канали освен оваа веб страна.

Согласност

Со користење на нашата веб страница, вие со ова се согласувате со нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините услови.

Информации што ги собираме

Личните информации што треба да ги дадете и причините зошто од вас се бара да ги дадете, ќе ви бидат јасни во моментот кога ќе побараме од вас да ги дадете вашите лични податоци. Доколку не контактирате директно, може да добиеме дополнителни информации за вас, како што се вашето име, електронска адреса, телефонски број, содржината на пораката и/или прилозите што може да ни ги испратите и сите други информации што можете да изберете да ги дадете.

Како ги користиме вашите информации

Информациите што ги собираме ги користиме на различни начини, вклучително и за:
• Обезбедување, управување и одржување на нашата веб страна
• Подобрување, персонализирање и проширување на нашата веб страна
• Разбирање и анализирање како ја користите нашата веб страна
• Развивање на подобрени функции и функционалност на нашата веб страна
• Испраќање на е-пораки доколку сте се пријавиле за истото
• Наоѓање и спречување на измама

Датотеки за евиденција

Попова Кула следи стандардна процедура за користење на датотеките за евиденција. Овие датотеки ги регистрираат посетителите кога посетуваат веб страни. Сите хостинг компании го прават тоа како дел од аналитиката на хостинг услугите. Информациите собрани од датотеките за евиденција вклучуваат адреси на интернет протокол (IP), тип на прелистувач, Интернет провајдер на услуги (ISP), ознака за датум и време, страници за упатување/излез, а можеби и број на кликнувања. Тие не се поврзани со какви било информации што може да се идентификуваат лично. Целта на информациите е за анализа на трендовите, администрирање на страницата, следење на движењето на корисниците на веб страната и собирање демографски информации.

Колачиња

Како и секоја друга веб страница, Попова Кула користи „колачиња“. Овие колачиња се користат за складирање на информации, вклучувајќи ги и преференциите на посетителите и страниците на веб страниците до кои посетителот пристапил или ги посетил. Информациите се користат за оптимизирање на искуството на корисниците со прилагодување на содржината на нашата веб страница врз основа на типот на прелистувачот на посетителите и/или други информации

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram