Хотел

Место каде времето се мери во воздишки

Хотел Попова Кула

Хотелот Попова Кула Ви нуди незаборавно искуство со своите 33 соби, секоја именувана според разни сорти на вина и декорирана во склад со боите и нијансите на виното.  Сите се опремени со: телефон и интернет, клима уред и телевизија. Поголемиот дел од нив имаат и балкон со восхитувачки поглед на прекрасната околина – вистински предизвик за љубителите на природата.

Резервации:
reservation@popovakula.com.mk
телефон мобилен / Viber: + 389 76 432 630

Работно време на хотелот зависи од сезоната. Вообичаено на google.com ги ажурираме податоците за работното време. Ве молиме проверте со впишување Popova Kula Winery на google.com или кликнете на овој линк.

Апартман со 1 спална и 1 дневна соба, со 1 дупли кревет и 2 помошни лежаја со балкон

Соба: 110-Кратошија

Цена: за 2 лица B&B 150 €;
Цена: за 3 лица B&B 165 €;
Цена: за 4 лица B&B 180 €.

Делукс соби со дупли кревет плус помошен кревет со џакузи и балкон

Собa: 205-Совињон Бланк

Цена: за 2 лица B&B 120 €;
Цена: за 3 лица B&B 135 €.

Делукс соби со дупли кревет плус помошен кревет со балкон

Собa: 210-Станушина
Собa: 109-Станушина Бела

Цена: за 2 лица B&B 100 €;
Цена: за 3 лица B&B 120 €.

Соби со дупли кревет плус помошен кревет со балкон

Соба: 201-Кабернет Совињон
Соба: 101-Станушина Розе
Соба: 102-Ркацители

Цена: за 2 лица B&B 90 €;
Цена: за 3 лица B&B 105 €;

Соби со дупли кревет плус помошен кревет без балкон

Собa: 309-Асиртико
Собa: 310-Семилион
Собa: 311-Жупљанка

Цена: за 2 лица B&B 85 €;
Цена: за 3 лица B&B 105 €.

Соби со дупли кревет без балкон

Цена: за 2 лица B&B 80 €;

Соби со 2 одделени кревети плус помошен кревет со балкон

Цена: за 1 лице B&B 75 €;
Цена: за 2 лица B&B 85 €;
Цена: за 3 лица B&B 100 €.

Соби со 2 одделени кревети со балкон

Соба: 209-Мускат Отонел
Соба: 208-Шардоне
Соба: 207-Жилавка
Соба: 206-Темјаника
Соба: 203-Прокупец

Цена: за 1 лице B&B 65 €;
Цена: за 2 лица B&B 80 €;

Соби со 2 одделени кревети без балкон

Цена: за 1 лице B&B 65 €;
Цена: за 2 лица B&B 80 €.

Буџет Соба со 2 одделни кревети без балкон

Собa: 211- Смедеревка

Цена: за 1 лице B&B 65 €;
Цена: за 2 лица B&B 80 €.

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-downarrow-right
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram