Резервација

За да резервирате во нашиот ресторан или хотел ве молиме јавете ни се на нашиот мобилен тел +389 76 432 630.

Доколку сте во странство можете да ни се јавите на истиот мобилен користејќи Viber.

Можете да резервирате и со емаил на адреса:

Светски ден на Вранец - 5 октомври 2023

Со задоволство ве покануваме на 5-тиот годишен Светски ден на Вранец на 5 октомври 2023 година во 11:00 часот во Едукативниот центар М6 во Скопје!

Петтата итерација ќе ги обедини регионалните производители на Вранец, како и винските експерти и ентузијасти од целиот свет, со цел меѓународна промоција и препознатливост на овие вина. Уникатноста на Вранец ќе биде илустрирана преку едукативни презентации и панел дискусии.

Во организација на Здружението „Вина од Македонија“, петтата итерација ќе ги обедини македонските и регионалните производители на Вранец, како и винските експерти и ентузијасти од целиот свет, со цел меѓународна промоција и препознатливост на овие вина. Уникатноста на Вранец ќе биде илустрирана преку едукативни презентации и панел дискусии. Ќе оддадеме чест и на еден амбасадор на Вранец. Потоа, во Винскиот салон ќе бидат претставени над 50 вина Вранец произведени од винарии од Македонија, Косово, Србија, Црна Гора и Албанија!

Најновата понуда од хотелот

Нашиот хотел е отворен од понеделник до недела.
За да ја проверите достапноста на соби и да направите резервација,
јавете ни се на броj 076 432 630

Најновата предлог атракција

Сега е совршено време за секаков вид на пешачење и планинарење! Додека трае есента - најживописното и најколоритно годишно време, ние ви нудиме да организирате незаборавен викенд шетајќи по планините и ридовите на Демир Капија.
Јавете не на нас за да организираме вашата атракција заедно!
Tel. 076 432 630

Други информации

Сите КОВИД рестрикции се повлечени. Ресторанот и хотелот работат со целосен капацитет.

 

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram