Нови производи - Масло од лаванда и Хидросол од лаванда

Ние произведуваме 100% органско масло од лаванда од нашите сопствени насади како и ароматична вода од лаванда, која се добива при процесот на дестилација на есенцијалните масла од цветот.

 

Сега можете да ги купите во нашата продавница или преку нашата онлајн продавница  www.club.popovakula.com.mk.