април 19, 2022

Нови производи - Масло од лаванда и Хидросол од лаванда

Ние произведуваме 100% органско масло од лаванда од нашите сопствени насади како и ароматична вода од лаванда, која се добива при процесот на дестилација на есенцијалните масла од цветот.

 

Сега можете да ги купите во нашата продавница или преку нашата онлајн продавница  www.club.popovakula.com.mk.

За инвеститориСоцијална одговорностПолитика за приватностКонтакт
All rights reserved © Popova Kula Winery
crosschevron-down
mk_MKMacedonian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram