Нови производи - Масло од лаванда и Хидросол од лаванда

Ние произведуваме 100% органско масло од лаванда од нашите сопствени насади како и ароматична вода од лаванда, која се добива при процесот на дестилација на есенцијалните масла од цветот.

 

Сега можете да ги купите во нашата продавница или преку нашата онлајн продавница  www.club.popovakula.com.mk.

mk_MKMacedonian